Despre noi

Despre noi

Moieciu de Jos este un sat de munte, situat între două masive muntoase, Piatra Craiului și Bucegi, la 200 km de București si 30 km de Brașov, pe drumul dintre Brașov si Câmpulung (57 km), vechiul drum dintre Transilvania si Valahia.

Altitudinea este între 700 si 900 m. Așezat într-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte cu o perspectiva peisagistică excepțională, învecinându-se cu zone cu o puternică încărcătură istorică, Moieciu de Jos este punctul de plecare ideal pentru micile excursii de vizitare a numeroaselor obiective turistice.

Situată la numai 3 km de Castelul Bran, Pensiunea Hanul Cu Noroc are farmecul specific satelor de munte românești. Peisajul încantator îmbie la drumetii, relaxare si bună dispoziție.

Oaspetilor noștri ne-am propus să le oferim servicii de cea mai buna calitate într-o atmosferă rustică si naturală în specificul zonei și ospitalității românești cu condiții extraordinare de petrecere a vacanței sau a weekend-ului, într-un cadru pitoresc cu priveliști încântătoare spre Munții Piatra Craiului, înconjurată de păduri de brad.